fbpx Unohda vaalilupaukset, usko tietoon. | Democratize
Democratize

Vaikuta

Omaa elämääsi koskeviin päätöksiin.
Seuraa samalla eduskunnan sekä Euroopan Parlamentin päätöksentekoa

Lue lisää

 

Lataa nyt Play Storesta Lataa nyt Apple Storesta

Vaikuta

 

Osallista

Jäsenesi päätöksentekoon helposti sekä tehokkaasti. Kerää vastauksia sekä kattavaa dataa päätöksenteon tueksi.

Lue lisää

 

Asiakkaitamme:

  • Kerava
  • Turku
  • Taksi Helsinki
  • Turun Yliopisto

Blogi

Lue uusimmat kuulumiset

Erilaiset palvelut ja tuotteet kilpailevat jatkuvasti ihmisten ajasta. Nykypäivän hektinen elämäntyyli tarkoittaa sitä, etteivät ihmiset ole valmiit sitomaan omaa aikaansa asioihin, jotka eivät kiinnosta heitä tarpeeksi. Me Democratizella haluamme tarjota ihmisille juuri niitä ominaisuuksia, joita he arvostavat. Tämän vuoksi toteutimme sovellustamme koskevan kehityskyselyn käyttäjillemme. Vastauksia saimme kiitettävästi ja ne tarjosivat meille mielenkiintoista dataa siitä, millaista osallistumista ihmiset haluavat harrastaa.
Profile picture for user Iiro
Iiro Rauhala
Democratizen perimmäisenä ideana on keskittää kaikki yksilön elämän päätökset samaan paikkaan. Tämä tarkoittaa lukuisten eri päätöksiä tekevien tahojen ja tasojen tuomista palveluumme. Eduskunnan ja EU:n parlamentin päätökset ovat jo sovelluksessa. Mutta mikä voisi olla kolmas hyvin keskeinen asia yksilön elämässä? Organisaatio jonka päätökset vaikuttavat hyvinkin suorasti yksilön arkeen?
Profile picture for user Iiro
Iiro Rauhala
Osallistaminen on yksi tämän hetken yleisimmin puhuttuja trendejä liike-elämässä. Mutta mitä tuo tyylikäs trendisana oikeasti tarkoittaa? Entä miksi osallistaminen on aidosti hyvä ja tärkeä asia monenlaisille organisaatioille? Tai miksi pelkästään osallistamisesta puhuminen ei riitä? 
Profile picture for user Iiro
Iiro Rauhala

Lataa Democratize-sovellus ilmaiseksi

Lataa nyt Play Storesta Lataa nyt Apple Storesta